. Árazógép,árazó címke,egysoros árazó gép, árazószalag, kétsoros árazógép, szálbelövõ, háromsoros árazógép,BLITZ,METO,JOLLY, függőcímke,szálbelövőgép,festékhenger
• LABELLER -  ETICHETTATRICE - ETIQUETEUSE - ÁRAZÓGÉP -  METO - PREISAUSZEICHNUNG -  OPEN - TAGGING GUN -  A JÓL LÁTHATÓ ÁR!  EGYSÉGÁR ÉS ELADÁSI ÁR EGY CÍMKÉN !   A BLITZ S14 A LEGJOBB MEGOLDÁS !!!   BLITZ ÁRAZÓGÉP KÖZVETLENÜL AZ IMPORTŐRTŐL !   ETIKETT BT. •

Gépek | Szalag befűzési útmutató      

Az német gyártmányú Meto gépcsalád egy, két és háromsoros kézi árazói megbízhatóak és könnyen kezelhetőek. 1, 2 és három sorban 6 - 30 karakterig nyomtathatók a számok és betűk a különféle méretű címkékre.

  
 A LEGJELLEMZŐBB TULAJDONSÁGOK

  • Könnyedén lehet a számszalagokat forgatni.
  • Könnyű a címkebefűzés.
  • Látványos formaterv, könnyű a kéznek.
  • Megbízható. Könnyen elsajátítható kezelés. Jól látható nyomtatás.

 AZ ÁRAZÓGÉPCSALÁD
 
     
nagyít

  METO PL722 EGYSOROS ÁRAZÓ A legismertebb méretű címkére  nyomtató egysoros árazógép. 7 helyérték. Az első helyen Ft és € is  beállítható a számokon kívül.
Számméretmagas és 1.56 mm. széles
Címkeméret : 22 mm * 12 mm .

     
nagyít nagyít

  METO EC722 EGYSOROS ÁRAZÓ A legismertebb méretű címkére  nyomtató egysoros árazógép. 7 helyérték. Az első helyen Ft és € is  beállítható a számokon kívül.
Számméret : 4,6 mm. magas és 1.56 mm. széles
Címkeméret : 22 mm * 12 mm .

     

 METO PL822 EGYSOROS ÁRAZÓ A legismertebb méretű címkére  nyomtató egysoros árazógép. 8 helyérték. Az első helyen Ft és € is  beállítható a számokon kívül.
Számméret: 4,6 mm. magas és 1.56 mm.széles
Címkeméret: 22 mm * 12 mm.

 
     

 METO PL826 EGYSOROS ÁRAZÓ Az ismert mérettől kicsit szélesebb címkére nyomtat. 8 helyérték, azonos méretű kövérebb számok. Az első helyen Ft és € is beállítható a számokon kívül
Számméret : 5 mm.
Címkeméret : 26 mm. * 12 mm.

 
     
nagyít   METO EC1619 KÉTSOROS ÁRAZÓ Egyenes szélű perforált címkére nyomtat.   Kettős árazásra alkalmas ! A felső sorban 8 egyfoma szám, az utolsó helyen cs,db,kg,lit,ml rövidítések .  Az az alsó sorban 2 kisebb, 6 nagyobb szám.Itt az 1. helyen Ft és €, az utolsó helyen cs,db,kg,lit,ml rövidítések.
 Címkeméret: 16 mm*19 mm.

 
     
  METO PL1426 KÉTSOROS ÁRAZÓ Dupla méretű címkére nyomtat.   Kettős árazásra a legjobb megoldás ! A felső sorban 8 helyérték,  azonos méretű keskenyebb számok.  Az alsó sorban 6 helyérték, kövérebb számok.Az 1. helyen Ft és € is beállítható. A 6.-on Ft, €, (.-) állítható be a számokon kívül.
 Címkeméret: 26 mm*16 mm.

 
     
  METO PL2026 KÉTSOROS ÁRAZÓ Dupla méretű hullámos szélű  címkére nyomtat. 20 azonos méretű szám egy címkén ! Mindkét  sorban 10 helyérték, azonos méretű keskeny számok. Dátum mindkét  sorban korrektül beállítható !
  Címkeméret : 26 mm * 16 mm.

 
 
     
  METO ProLine1832 KÉTSOROS ÁRAZÓ Hullámos szélű  címkére nyomtat. A felső sorban 12 kisméretű szám, az alsóban 6 nagy /6mm/ szám található.
  Címkeméret : 32 mm * 19 mm.

 
 
     
nagyít  METO ProLine 2332 KÉTSOROS ÁRAZÓ Hullámos szélű  címkére nyomtat. A felső sorban 12 kisméretű szám, az alsóban 3 kicsi és 8 nagyobb szám található. 
Címkeméret : 32 mm * 19 mm.

 
 
 
     
háromsoros nagyít
 METO ProLine 3529 HÁROMSOROS ÁRAZÓ Egyenes szélű nagyméretű címkére nyomtat. Az első két sorban 12 számhely. Azonos méretű keskeny számok.A harmadik sorban 3 kisebb, 8 nagyobb szám. Év, hónap, nap, óra, perc - mind nyomtatható egy címkén !
Címkeméret : 29 mm * 28 mm.
 
 


  Használati útmutató :
1.FENÉKLAP KINYITÁSA: Felnyitjuk a billenő fedelet az oldalsó gombokat hátrahúzva.

2.CÍMKETEKERCS BETÖLTÉSE: A szalagból letekerünk kb.20 cm.-t és bevezetjük a látható nyíláson a két villa előtt. A tekercset a tartóra helyezzük.

3.FENÉKLAP ZÁRÁSA: A szalagból kb. 15 cm.-t kilógva hagyunk és zárjuk a billenő fedelet.

4.SZALAG BEFŰZÉS:A szalagvéget behelyezzük a továbbító nyílásába, ugyanakkor többször megnyomjuk a fogantyút, amíg az első nyomtatott címke megjelenik a gumigörgőnél.

5. ÉRTÉKBEÁLLÍTÁS: A gomb jobbra húzásával a kívánt helyre állítjuk a jelzőnyilat, majd előre vagy hátra tekerjük a gombot a kívánt szám megjelenéséig. A számok beállítása után a gombbal visszatoljuk a beállítótengelyt.

6. FESTÉKHENGER CSERE: Felnyitjuk a homlokklapot a nyomókar megnyomásával. Ezután a fehér FH tartót lehúzzuk a helyéről, majd egy könnyed nyomással kipattintjuk a régi, kopott hengert. Az újat a tartóba helyezve visszacsúsztatjuk azt a helyére.

H-1063 Budapest, Szondi u. 42/c. Tel.:36-1-3120-845 , Fax: 36-1-3530-150
Nyitva: H-CS.: 08-16.00-ig , P.: 08-15.00-ig